Over ons

Welkom bij Miss Vino!
Even voorstellen

Welkom bij Miss Vino!

TELEFOON: 0657769188

EMAIL: info@missvino.nl

In de winkel vind je meer dan 80 soorten wijn en verschillende delicatessen. Ook kun je bij ons terecht voor wijnproeverijen en verzorgen we graag je borrelbox en kleine catering. Maar ook voor een lekkere lunch ben je bij ons aan het juiste adres.

Met de opening van Miss Vino is een grote droom in vervulling gegaan! Op deze plek adviseren wij je over wijn & spijs en zoeken we graag uit welke wijn en smaak op dat moment bij je past. Ook kun je bij Miss Vino terecht voor delicatessen en cadeaupakketten. Welkom!

Onze vinologen

Het Team

Wij zijn Mathilda & Inkje en samen met een klein team zijn wij de vaste gezichten bij Miss Vino. Beide zijn we begonnen in de horeca en hebben verschilende ervaringen in diverse restaurants opgedaan. Mathilda volgde de Middelbare Hotelschool en de opleiding Gastronoom/Sommelier aan de Academie voor de Gastronomie van Peter Klosse. Inkje studeerde af aan de Hogere Hotelschool en beide volgden we de opleiding tot Vinoloog aan de Wijnacademie in Maarn. Onze liefde voor wijn is groot en dat delen we heel graag met jullie! Zo geven we jullie graag uitgebreid advies in de winkel, kun je een wijnproeverij boeken in onze kelder, geven we wijncursussen en thema proeverijen (check het kopje Events). Gezamenlijk delen we een passie voor Pinot Noir, daarnaast ligt Inkje haar specialiteit bij Franse wijnen en die van Mathilda bij Italiaanse wijn. Dus kom bij ons langs en we zoeken graag samen met je uit wat bij jou smaak is. Welkom bij Miss Vino!

Mathilda Mathilda

Inkje Inkje

Reviews

Wat zeggen onze klanten