Wil je je eens laten verassen of iets heel anders drinken dan je gewend bent? Neem dan een wijnabonnement. Ik stel elke maand zorgvuldig een assortiment samen, passend bij de tijd van het jaar en het seizoen. Een wijnabonnement is per maand opzegbaar of zet hem tijdelijk stil.

Als je bijvoorbeeld op vakantie bent of het komt even niet uit. Je kunt kiezen uit onderstaande abonnementen:

Take it Easy:

3 soorten lekkere borrelwijn. Van elke wijn 2 flessen. Passend bij het seizoen en met beschrijving erbij. Stap uit je comfort zone en probeer op deze manier eens iets anders!

Miss Vino’s choice:

Een selectie van 4 flessen wijn. Elke keer weer anders en passend bij de tijd van het jaar. Zo zal er zomers wat meer wit en rose inzitten en winters wat meer rood. Je treft verschillende soorten en niveau’s. Van de lekker borrelwijn tot iets exclusievere wijnen. Met beschrijving, spijsadvies of een passend recept.

Zin in een wijnabonnement? Sluit deze af door een mail te sturen naar info@missvino.nl of bel of app naar 06-15088956. Op deze manier zeg je je abonnement ook weer op. De wijn staat elke eerste weekend voor je klaar in de winkel vanaf de vrijdag.